5 mar. 2011

Expozitie colectiva "Grafica, pictura si ceramica" - editia I - absolventii Cercului de arta cu adulti - septembrie - decembrie 2009

8 decembrie 2009 – reprezinta finalizarea unei etape a Cercului de arta pentru adulti, primii “absolventi” carora am avut onoarea de a le impartasi cateva notiuni de baza in acest exercitiu artistic.
 Atelierul de creatie Sultana a organizat la finele acestui curs o expozitie colectiva in care acesti iubitori de arta au avut ocazia sa-si expuna pe simeze ceea ce au realizat si experimentat in Atelier, in perioada septembrie – decembrie 2009.
Fiind o premiera pentru fiecare dintre ei, vernisajul a fost destul de restrans, ma refer aici la numarul destul de redus de absolventi prezenti, nerealizand (atunci) insemnatatea acelui eveniment artistic. Trecand insa peste acest impediment (unii au intarziat cu mult peste ora anuntata, altii nu au ajuns...) acesta a fost si un moment de satisfactie, surpriza si in final relaxare. O atmosfera pe care o stiau din timpul sedintelor de Curs, doar un pic mai speciala!

Pictor Constantin Sultana


8 decembrie 2009






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va puteti exprima aici